Vennligst orienter om deres allergier og preferanser/ønsker i kommentarfeltet.

Du vil motta en bekreftelse fra oss etter at reservasjonen har gått gjennom for at denne skal være gyldig. NB! Sjekk spam.

Ønsker du å bestille bord for et større selskap?

Hos oss kan dere være opp til 110 gjester på øvre eteasje og opp til 60 i underetasjen. Man har også muligheten til å ha hele underetasjen for seg selv. Les under for mer informasjon.

Avhengig av hvor mange dere er har vi flere alternativ:

På et samlet langbord har vi plass til opp til 26 gjester. Over dette må vi plassere dere på bordrekker ved siden av hverandre. Et meget populært område i restauranten for større grupper er underetasjen. For å booke hele underetasjen må dere være minst 30.

For oss er det viktig at dere som gruppe får maten samtidig og kan nyte denne i fellesskap. Derfor er det slik ved reservsjon på 9 eller flere gjester må dere velge mellom 3 ulike alternativ til meny:

ALTERNATIV 1

Lukket selskap/Chambre Separee (695kr per person)


Et av de mest populære alternativene for store grupper som vil sitte for seg selv. Vi holder av hele underetasjen for dere, hvor dere kan være opptil 40 gjester. Her får dere mat servert i tre runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Til slutt får dere en dessert hver.

For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

ALTERNATIV 2

Tasting meny (9-70 gjester, 595kr per person)Her får dere mat servert i tre runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Til slutt får dere en dessert hver.

For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

ALTERNATIV 3

Tasting meny uten dessert (9-19 gjester, 555kr per person)


Her får dere mat servert i to runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden.For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

ALTERNATIV 4

Liten tasting meny (9-10 gjester, 495kr per person)Her får dere mat servert i 3 runder, først en streefood rett, deretter en curry rett med naan og til slutt følger dessert.For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.