Ønsker du å bestille bord for et større selskap?

 

Hos oss kan dere være opp til 70 gjester på øvre eteasje og opp til 40 i underetasjen. Man har også muligheten til å ha hele underetasjen for seg selv. Les under for mer informasjon.

 

Avhengig av hvor mange dere er har vi flere alternativ:

På et samlet langbord har vi plass til opp til 26 gjester. Over dette må vi plassere dere på bordrekker ved siden av hverandre. Et meget populært område i restauranten for større grupper er underetasjen. For å booke hele underetasjen må dere være minst 20.

 

For oss er det viktig at dere som gruppe får maten samtidig og kan nyte denne i fellesskap. Derfor er det slik ved reservsjon på 9 eller flere gjester må dere velge mellom 3 ulike alternativ til meny:

ALTERNATIV 1

Tasting meny (9-70 gjester, 535kr per person)


Her får dere mat servert i tre runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden. Til slutt får dere en dessert hver.

For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

ALTERNATIV 2

Tasting meny uten dessert (9-19 gjester, 485kr per person)


Her får dere mat servert i to runder. Til forrett får dere 3-4 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 3 ulike gryteretter med ris og nan på siden.


For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

ALTERNATIV 3

Liten tasting meny (9-10 gjester, 445kr per person)


Her får dere mat servert i 3 runder. Til forrett får dere 2 ulike streetfoodretter, til hovedrett får dere 2 ulike gryteretter med ris og nan på siden, til slutt følger dessert.

For allergener og preferanser skriv melding i kommentarfeltet.

Vennligst orienter om deres allergier og preferanser/ønsker i kommentarfeltet.

Scroll to Top